Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Creștere record a cazurilor de decese în 24 de ore, în Australia. Frontierele interne rămân închise

Monday, 10 August 2020, 10:05 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Cu toate acestea, există unele dovezi că măsurile drastice de izolare impuse la Melbourne dau rezultate, numărul de infectări zilnice în statul Victoria reducându-se până aproape de un minim al ultimelor două săptămâni.

Sistemul politic federal din Australia a făcut ca cele opt state şi teritorii să ia măsuri diferite de răspuns la criză, rezultând astfel câteva închideri de frontiere interne.

Statul Victoria, care include Melbourne, al doilea cel mai mare oraş al ţării şi epicentrul celui de-al doilea val de epidemie, a raportat, astăzi, 19 decese petrecute în ultimele 24 de ore în urma infectării cu coronavirus. Bilanţul, la care urmează să se adauge raportările din celelalte state, reprezintă deja cea mai mare creştere a deceselor în interval de o zi.

Totuşi, cele 323 de noi infectări raportate astăzi de autorităţile din Victoria constituie cel mai scăzut bilanţ zilnic începând din 29 iulie și până în prezent.

Cu aproximativ 21.407 de cazuri de COVID-19 şi 314 decese, Australia a înregistrat totuşi mai puţine infectări şi decese decât multe alte ţări dezvoltate.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL