Imagini scandaloase! Femeie filmată târându-şi propriul copil cu lesa, pe stradă

Saturday, 28 October 2017, 15:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Imagini scandaloase au fost surprinse pe o stradă din Liverpool, după ce o femeie a fost filmată trăgându-l pe fiul ei cu lesa pe stradă.

În imaginile surprinse de un trecător, copilul nu pare să reacționeze în vreun fel, dar nici trecătorii nu par să fie impresionați de imaginea șocantă. Joe Cain, cel care a filmat clipul și a postat totul pe Twitter, susține că copilul era real, deși mai mulți internauți s-au grăbit să spună că ar fi o păpușă.

"Practic, am fost plimbare prin oraș și copilul a căzut și apoi femeia a văzut că copilul a căzut, dar a continuat să meargă.”, a povestit martorul pe rețelele de socializare, potrivit mirror.co.uk.

Contactată de presa locală, femeia a insistat că nu este o mamă rea. Femeia a explicat că fiul său de patru ani suferă de autism şi că nu îl poate controla altfel.

„Fiul meu e autist, când se enervează se aruncă pe jos şi nu ai ce să-i faci. Ce fac în acel videoclip e singurul lucru pe care îl pot face pentru a-l mişca. Face chestia asta mereu şi nu mă lasă să îl iau de jos. Oamenii încearcă să mă facă să par o mamă rea. Ar trebui să-mi cunoască situaţia, înainte să-şi dea cu părerea şi să mă judece”, a declarat femeia.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE