Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Controversele lui Alexandru Cumpănașu

Friday, 02 August 2019, 17:53 Sursă: REALITATEA.NET

Cel mai vocal personaj în cazul tragediei de la Caracal ar putea fi supranumit nucleul controverselor. La doar câteva ore de la anunțarea evenimentului, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, era cel care bombarda opinia publică cu tot felul de scenarii.

În goana după adevăr, a uitat însă de latura umană și a mutat ancheta în online. Nu a avut nicio problemă să dea publicității până și înregistrările cu apelurile la 112 ale Alexandrei. 

În urmă cu un an o caracteriza pe Viorica Dăncilă drept „profesionistă, discretă, modestă, elegantă”. A uitat însă de prietenie când a ajuns în fața camerelor.

Controversat este și fratele său, Iliuță Cumpănașu, ofițer MAI cu rang înalt. Este adjunctul șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, dar în presă au apărut informații privind presupuse legături cu interlopi. O înregistrare video în care Iliuță Cumpănașu apare la o petrecere alături de personaje controversate a fost difuzată de site-ul aktual24.

Camera de Comerț și Industrie a României l-a taxat dur pe Alexandru Cumpănașu. Potrivit aktual24, a renunțat la parteneriatul pe care îl avea cu instituția condusă de Alexandru Cumpănașu. A motivat decizia printr-un comunicat în care a precizat că nu sunt de acord cu abordarea lui Cumpănașu.

Și fostul președinte Traian Băsescu a criticat dur ieșirile lui Alexandru Cumpănașu.

Vezi în VIDEO materialul Realitatea TV!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL