Coloană de autocamioane pe câţiva kilometri, în Vama Nădlac II

Friday, 09 December 2016, 17:22 Sursă: REALITATEA.NET

O coloană de câţiva kilometri s-a format, vineri după-amiază, la ieşirea din ţară prin Vama Nădlac II, pe autostrada pan-europeană, astfel că se aşteaptă cel puţin o oră şi jumătate pentru control, în timp ce unii şoeri reclamă că aşteaptă chiar şi de trei ore la coadă. Conform Poliţiei de Frontieră Arad, autorităţile ungare fac verificări amănunţite asupra automarfarelor, iar traficul uşor nu este afectat.

Adaugă părerea ta

Mai mulţi şoferi de camioane au declarat corespondentului News.ro că aşteaptă de două-trei ore să iasă din ţară prin Vama Nădlac II, aflată pe autostrada pan-europeană, unde s-a format o coloană lungă de câţiva kilometri, scrie News.ro.

”Poliţiştii se mişcă foarte greu, am înţeles că cer la control tot felul de documente la fiecare maşină. Eu aştept de două ore şi jumătate şi mai am de stat pentru că în faţa mea mai sunt vreo 15 camioane”, a declarat un şofer din Sibiu.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad spun că se lucrează pe ambele artere destinate autocamioanelor, dar timpii de aşteptare au crescut din cauză că autortăţile ungare verifică fiecare autmarfar.

Alte articole din: Ultimele Stiri