Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

,,LEGILE PUTERII'' Florin Cîțu: Ciolacu și compania joacă poker cu viețile românilor, îi interesează doar voturile

Tuesday, 26 May 2020, 21:00 Sursă: realitatea.net

,,Marcel Ciolacu rămâne constant la ceea ce am spus în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, eram în mijlcul pandemiei și Marcel Ciolacu, Victor Ponta și Tăriceanu voiau să nu mai prelungească situația de urgență și puneau condiții. I-am numit atunci criminali și îi numesc și azi criminali, nu putem să ne jucăm cu așa ceva. () Decizia trebuie luată de către experți, nu ne putem juca cu viețile românilor, așa cum face Ciolacu și gașca lui.

Țin minte că la starea de alertă au venit invers, că de ce nu ținem închis, au fost acele 3 zile cu o situație dificilă, când interpretarea a fost diferită. când a fost

Sunt în campanie electorală, nu i-a interesat nciodată bunăstarea românilor sau cum să ajute ca România să treacă cât mai bine această perioadă, au dorit doar să-și facă campanie în perioada în care toți românii eram concentrați să reușim să ieșim cât mai bine din criză, ei erau preocupați doar să-și facă cam[anie. Am și spus și o repet, joacă POKER cu viața românilor iar acești oameni vor fi sancționați dur la viitoarle alegeri," a afirmat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL