Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine este socrul polițistului Marian Godină? E la fel de celebru pe Facebook

Thursday, 11 January 2018, 08:03 Sursă: REALITATEA.NET

Ajuns celebru ca urmare a postărilor pe intenet şi, mai apoi, a cărţii pe care a publicat-o, agentul braşovean Marian Godină se pare că şi-a găsit un socru pe măsură!

Radu Dascălu este chiar mai activ pe facebook decât viitorul său ginere şi cu idei şi păreri apreciate de internauţi, a postat, miercuri, un posibil „Imn al golanilor din Poliţia Română”, scrie bzb.ro.

Devenit mai cunoscut în perioada scandalului legat de legile justiţiei, Radu Dascălu s-a dovedit, înainte de toate, un cetăţean cu spirit civic. De altfel, imnul propus de el îi atacă pe parlamentari, pe poliţiştii care nu înţeleg care e menirea lor, dar şi pe Radu Mazăre şi ceilalţi politicieni care aleg să fugă din ţară atunci când au probleme cu justiţia. De remarcat şi ironia la adresa ministrului Justiţiei, Carmen Dan, care nu ştie când se foloseşte cuvântul „decât”.

„Ce ziceţi de un «imn al golanilor» din Poliţia Română??? Se amplifică mişcarea de rezistenţă din poliţie, aşa că mă gândeam la un posibil viitor refren, dintr-un posibil viitor «Imn al golanilor» din Poliţia Română. Poate altcineva e mai dibaci DECÂT mine, cu rimele”, scrie Dascălu, postând apoi versurile.

„DECÂT secretară, mai bine comisar,

Mai bine poliţist, DECÂT parlamentar.

Mai bine agent, DECÂT pupincurist,

DECÂT "Să trăiţi!" mai bine #rezist.

Mai bine, „ştiu ce fac! ", DECÂT „am înţeles!",

Mai bine „răspund!”, DECÂT „n-am de ales! "

Mai bine cinstit, DECÂT corupt, şpăgar,

Mai bine-n Vama Veche, DECÂT Madagascar”, aşa sună imnul propus de viitorul socrul al lui Godină.

 Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL