Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai TRĂZNITE gadgeturi sunt la REDUCERE. Cadoul perfect!

Sunday, 23 November 2014, 16:05 Sursă: REALITATEA.NET

Smuff este unul dintre cele mai cool magazine online din România. Retailerul online comercializează gadgeturi trăznite și inedite, dispozitive care nu se găsesc prea ușor la noi în țară și jucării pentru cei mai pasionați dintre ”geekși”.

Am aruncat un ochi peste oferta de Black Friday și am selectat o serie de gadgeturi numai bune de făcut cadou, sau de păstrat.

Robotul MIP este un gadget cu adevărat interesant. Dispozitivul măsoară 25 de centimetri, are un aspect prietenos și poate fi controlat atât prin gesturi, cât și printr-o conexiune Bluetooth. Robotul MIP poate fi folosit pe post de majordom și acum este la reducere de Black Friday.

Ceasul Clocky este un dispozitiv util celor care au probleme cu trezitul de dimineață. Nu mai ratezi nicio întâlnire importantă și nu mai întârzii la serviciu, pentru că Clocky va începe să alerge prin cameră odată ce se declanșează alarma. Ceasul are un design simpatic, dar o alarmă stridentă care vă va ridica din pat și vă va ajuta să începeți ziua mai vioi.

Vezi toate cele 10 gadgeturi trăznite aici


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL