Cel mai tare smartphone cu cameră de 48 megapixeli a fost lansat

Monday, 17 December 2018, 23:31 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Spre diferenţă de Samsung, Huawei integrează pe aceste modele cu ecran perforat hardware performant, iar preţul anunţat pentru Nova 4 nu este deloc mare, în comparaţie cu vârfurile de gamă P şi Mate.

Huawei Nova 4 - ecran perforat

Huawei Nova 4 a fost un telefon foarte aşteptat în ulrimele câteva săptămâni, acesta promiţând un design fără notch, beneficiind de noua tehnologie de perforare a display-ului pentru a acomoda camera foto frontală. Telefonul beneficiază de un panou LCD cu diagonală de 6,4” şi rezoluţie Full HD+ (2.310 x 1.080 pixeli), care are un mic orificiu în colţul din stânga-sus. Design-ul este extrem de similar cu modelul de la Samsung şi aproape identic cu cel de pe Honor View 20, prezentat săptămâna trecută, cel mai probabil toate aceste modele fiind echipate cu acelaşi tip de panou LCD produs de compania chineză BOE.

 

Huawei Nova 4 - design

În ciuda faptului că partea din faţă a lui Huawei Nova 4 este acoperită de sticlă 2.5D, spatele său este decorat cu un panou de sticlă curbată la margini, foarte similară cu cea de pe Huawei Mate 20, telefonul său de top din acest moment. Rama dispozitivului este realizată din aluminiu care este colorat în nuanţe care să se potrivească cu cel al sticlei de pe spate. Singurele elemente distinctive ale telefonului sunt senzorul de amprentă circular, poziţionat în centru în partea de sus a dispozitivului şi camera triplă cu „AI” şi blitz LED, într-un format similar cu cel de pe modelul P20 Pro.

Citeşte continuarea.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE