Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce se întâmplă dacă bei apă fierbinte pe stomacul gol

Friday, 27 January 2017, 07:53 Sursă: REALITATEA.NET

Această combinație poate fi benefică pentru organism în multe moduri : ajută la pierderea greutății, îmbunătățește digestia, sporește conținutul și aportul de vitamină C. Poți chiar condimenta această băutură dimineață pentru a spori beneficiile sale.

Poţi combina sucul de la o jumătate de lămâie cu o cană de apă fierbinte. Trebuie să folosești suc de lămâie natural. Poți condimenta această băutură prin adăugarea unui vârf de cuțit de scorțișoară măcinată sau un vârf de cuțit de ghimbir. Poți păstra sucul de lămâie sub formă cuburilor de gheață fără a stopa eficacitatea sa.

Apa fierbinte cu lămâie dimineață pe stomacul gol stimulează sistemul digestiv. Acest lucru îmbunătățește capacitatea organismului de a absorbi nutrienți. Absorbția slabă a nutrienților poate provocă senzația de foame chiar și atunci când această nu există.

Odată ajunsă în organism, apa caldă ajută la curățarea rinichilor și ficatului de toxine, de asemenea, ajută la curățarea sistemului limfatic, un alt sistem al organismului care elimină toxinele.Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL