Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce ți se poate întâmpla dacă dormi pe partea dreaptă

Wednesday, 31 May 2017, 10:21 Sursă: REALITATEA.NET

Ce se întâmplă dacă dormi des pe partea dreaptă

1. Ajută sistemul limfatic să funcționeze mai bine. Sistemul limfatic ajută organismul să funcționeze mai bine. Asta pentru că are rolul de a elimina toxinele de la nivelul celulelor. Vasul limfatic principal se află pe partea stțngă a corpului. De aceea este recomandat să dormim pe partea dreaptă. Astfel, limfa va ajunge cu mai multă ușurință la toate celulele din organism, arată sănătatea.ro.

2. Acest obicei stimulează bila. Splina este cel mai important organ al sistemului limfatic. Se află pe partea stângă. De aceea, dacă vei dormi pe partea dreaptă, aceasta va secreta mai multă bilă, care are un rol important în procesul de digestie.

3. Calmează arsurile de la nivelul stomacului. Dacă suferi din cauza arsurilor de la nivelul stomacului, atunci ai putea încerca să dormi pe partea dreaptă. Astfel, ceea ce se află în stomac nu va mai ajunge la fel de repede în esofag. Din acest motiv nu vor mai apărea problemele supărătoare.

4. Te ajută să elimini mai ușor substanțele toxice. Intestinul subțire și intestinul gros se îmbină tot pe partea stângă. Acesta este un alt motiv pentru care este bine să dormi pe partea dreaptă. Astfel, alimentele digerate, dar și substanțele toxice ajung mai ușor în intestinul subțire din intestinul gros. Astfel, digestia este îmbunătățită și se elimină mai ușor substanțele toxice.

5. Acest obicei de a dormi pe partea dreaptă ajută inima. Când dormi pe partea dreaptă, inima funcționează mult mai bine. Astfel, sângele va ajunge mai ușor la organele vitale.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL