Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

CARDUL DE SĂNĂTATE, refuzat de unul dintre marii SFINȚI ai României

Sunday, 26 October 2014, 21:05 Sursă: REALITATEA.NET

Măicuţele de la mânăstirea Dobru din judeţul Neamţ au refuzat cardurile de sănătate, atunci când poştaşul a venit să le predea. Documentele au fost returnate Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. Odată cu plicurile, la instituţie a ajuns şi o petiţie semnată de toate călugăriţele, potrivit Stirile TVR.

Măicuţele susţin că includerea lor într-un sistem informatic le-ar transforma identitatea într-un număr, ceea ce contravine convingerilor lor religioase.

Printr-o petiţie, monahiile cer autorităţilor o metodă de evidenţă a asiguraţilor care să nu implice un card cu cip. Cele 41 de carduri s-au întors la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Reprezentanţii acestei instituţii au fost surprinşi de decizia măicuţelor.

"Cu cardul de sănătate cum e bine să procedăm, că se trezeşte omul cu el la poştă şi trebuie să semneze pentru el?", a fost întrebat Iustin Pârvu cu câțiva ani în urmă.

"Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru şi este şi pentru ei o ocazie să vadă că poporul se opune în masă", a răspuns monahul.

"Pentru că şi viclenia vrăjmaşului e mai mare conform cu vremurile în care trăim. El are mii de ani de experiență şi e normal să îşi desăvârşească metodele de ispitire a lumii. Toate fenomenele care se aplică în istoria omenirii sunt în raport cu gradul de civilizație al omului. Observați acum la ce nivel de cunoaştere a ajuns ştiința, după cum s-a dezvoltat tehnica. Cu cât e mai performantă tehnica oamenilor, cu atât şi persecuția este mai ascuțită şi mai subtilă. Şi pe oamenii aştia îi vad ca pe nişte slugi ale satanei şi eu aşa şi cred „cei care folosesc tehnica asta în rău, în defavoarea omului, sunt nişte înaintemergători ai lui antihrist".

Iustin Pârvu a făcut o profeție cutremurătoare în 2013, înainte de a muri. Călugărul a spus: "Mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie!". O măicuţă de la Mănăstirea Paltin din Neamţ susţine că duhovnicul a făcut înfiorătoarea profeţie şi apoi a tăcut, lăsându-i fără explicaţii pe cei adunaţi în jurul lui.

"Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor", spunea Justina Pârvu.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL