Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Captură uriașă de HEROINĂ, în Capitală. Cum au ajuns drogurile în România și cât valorau

Sunday, 13 October 2019, 16:17 Sursă: REALITATEA.NET

Procurori din cadrul D.I.I.C.O.T, împreună ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează cercetări față de un cetățean român și trei din Republica Moldova pentru trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de mare risc. Operațiunea a avut loc  pe raza municipiului București și a județelor Constanța, Ialomița și Călărași.

Potrivit DIICOT, suspecții, membrii unui grup infracțional organizat, au livrat droguri de mare risc (heroină) în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chișinău, în vederea comercializării pe raza municipiului București și a județelor limitrofe.

Au fost ridicate 20 de kilograme de heroină, scrie realitateadeconstanta.net, valoarea de piață a drogurilor fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate și indisponibilizate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turcești, 2.087 de lei moldovenești și 2.580 de lei.

VEZI imagini cu captura de droguri AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL