Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

AVARIE majoră la CFR. Întârzieri de 5 ore ale trenurilor care ajung în Gara de Nord. UPDATE

Thursday, 07 September 2017, 08:10 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE ora 09.35. CFR Infrastructură a anunțat că sistemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare și de siguranță a traficului feroviar a fost repus în funcție pe relația București-Ploiești.

Defecțiunea la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare și de siguranță a traficului feroviar între staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti a fost remediată, însă redresarea circulație se va realiza treptat în următorul interval orar.

CFR Infrastructură a anunțat, joi dimineață, că între Chitila, Buftea și Periș, trenurile circulă la cale liberă. Deranjamentul a fost produs din cauza unor lucrări desfășurate de furnizorul de energie electrică local, informează CFR.

"Echipele feroviare intervin la această oră pe segmentul de cale ferată Chitila-Buftea-Periș, pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare si de siguranță a traficului".

Circulația trenurilor se desfășoară în cursul diminețíi în condiţii speciale, de tip cale liberă, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcție a sistemului de de semnalizare si de siguranță a traficului a traficului.

Trenurile de călători care tranzitează staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire și la plecare din stații, deoarece pe toată perioada intervenției se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers.

"Aceste întârzieri se vor reduce începând cu această oră, la fața locului se intervine, sunt foarte multe trenuri în circulație. Acel deranjament a fost produs din cauza unor lucrări desfășurate de furnizorul zonal de energie electrică. Tot personalul feroviar e pe teren iar trenurile circulă prin dirijare", a declarat la Realitatea TV Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

La ora 8 dimineața trenurile înregistrau în Gara de Nord din București întârzieri de până la 3 ore: un tren care trebuia să vină de la Iași are o întârziere de 120 de minute, un tren de la Urziceni - 180 min, iar altul care vine pe ruta Arad - Craiova - 150 minute.

Întârzieri se înregistrează și la trenurile care pleacă din Gara de Nord. Un tren care urmează să ajungă la Mangalia are deja o întârziere de 140 minute în Gara de Nord, iar altul spre Urziceni - 100 minute.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL