Autoturism făcut ARMONICĂ în județul Suceava, după ce a fost lovit în plin de un tren

Două persoane au scăpat cu viață ca prin urechile acului după ce mașina în care se afalu a fost lovit în plin de un tren. Incidentul s-a petrecut, astăzi, într-o localitate din județul Suceava. Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentlui. Cele două persoane aflate în automobil nu au solicitat îngrijiri medicale, relatează realitateadesuceava.net

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cutremur într-o zonă neașteptată din România. Ce magnitudine a avut seismul

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Klaus Iohannis, prima reacție în scandalul candidatului pentru Capitală! Declarații din Coreea de Sud, la ora 10.00
Klaus Iohannis, prima reacție în scandalul candidatului pentru Capitală! Declarații din Coreea de Sud, la ora 10.00
Președintele României - Klaus Iohannis se află într-o vizită oficială în Coreea de Sud, iar astăzi este așteptat să facă o declarație de presă în urma scandalului din coaliție în care medicul Cătălin Cîrstoiu a fost exclus de la candidatura pentru Primăria Capitalei după mai bine de 13 ore de discuții și negocieri. Președintele urmează să susțină declarații la ora 10.00.

Avertismentul FMI: Va fi nevoie de noi TAXE pentru a aduce bani la buget! Recomandările Băncii Mondiale
Avertismentul FMI: Va fi nevoie de noi TAXE pentru a aduce bani la buget! Recomandările Băncii Mondiale
Experții avertizează că va fi nevoie de noi taxe începând de anul viitor pentru a aduce bani la bugetul de stat! Deja, mai multe instituții internaționale precum Banca Mondială sau Fondul Monetar Internațional au transmis o serie lungă cu recomandări fiscale. Creșterea cotei de TVA sau impozitarea progresivă sunt doar două dintre măsurile dure care s-ar putea adopta. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 790. Zelenski: Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia folosește ca bază pentru teroare
Este ziua cu numărul 790 de la începutul conflictului din Ucraina. Volodimir Zelenski a susținut un discurs important înainte ca ajutoarele militare americane să ajungă în Ucraina pentru a face față atacurilor rusești.

Kim Jong Un
Tensiuni mari în Coreea de Nord: Kim Jong Un, simulare de "contraatac nuclear"
Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat primul exerciţiu militar de simulare a "activării nucleare" a ţării, drept ripostă la exerciţiile aeriene americano-sud-coreene, a relatat marţi agenţia de stat nord-coreeană KCNA, relatează AFP.

Social

Eșec total la recrutarea în Armata Română, după desfășurarea primei serii de recrutare/selecție / Foto: Inquam Photos
Eșec total la recrutarea în Armata Română, după desfășurarea primei serii de recrutare/selecție. Ce salarii oferă MApN
24% dintre candidații la prima serie de recrutare a soldaților profesioniști în Armata României din acest an au fost respinși după proba fizică, iar alți 18% nu au trecut evaluarea psihologică, arată o analiză MApN referitoare la perioada februarie-aprilie 2024. Peste 6.400 de persoane s-au prezentat la concurs, însă puțin peste 2.600 au fost admise.

Daune morale de 150.000 de euro pentru moartea unui băiat de 17 ani, reduse drastic de instanță
Femeia din Galați care și-a ucis în bătaie propria fiică de 9 ani, trimisă în judecată
Femeia din Galaţi care şi-a ucis în bătaie fiica de 9 ani, a fost trimisă în judecată pentru omor calificat. În același dosar, sunt acuzați de complicitate la omor unchiul și mătușa copilei. 

O fată de 13 ani, din Cluj este căutată de Poliție, după ce a fost dată dispărută de familie! Când a fost văzută ultima dată / Foto: Inquam Photos
O fată de 13 ani, din Cluj, este căutată de Poliție, după ce a fost dată dispărută de familie! Când a fost văzută ultima dată
Au loc căutări de amploare în Cluj-Napoca, după ce o fată de 13 ani a dispărut fără urmă. Adolescenta este elevă a unei școli din oraș, iar după terminarea orelor nu a ajuns acasă. 

Gestul inconștient al turistei sfâșiate de urs la Barajul Vidraru
Gestul inconștient al turistei sfâșiate de urs la Barajul Vidraru: șocant ce i-a trecut femeii prin cap!
Inconștiența extremă de care a dat dovadă o turistă de 72 de ani putea să o coste viața! Ce a făcut femeia când a văzut cum ursul se apropie de mașină?

Ultimele stiri

Sondaj de opinie
Sondajul care răstoarnă lupta politică din România: Alianța PSD-PNL, creștere importantă în ultima lună, în timp ce AUR se prăbușește
Cel mai recent sondaj de opinie publicat de INSCOP arată că alianța PSD-PNL este în creștere în ultima lună în preferințele votanților. În același timp, o scădere semnificativă au înregistrat partidele AUR și SOS.

Rețeaua penală de magistrați ai lui Coldea: presiuni și șantaj la cel mai înalt nivel
Rețeaua penală de magistrați ai lui Coldea: presiuni și șantaj la cel mai înalt nivel. Anca Alexandrescu, dezvăluirile care dinamitează Statul Paralel - VIDEO
Jurnaliștii Realitatea Plus au obținut înregistrari-bombă care dovedesc ca Dumitru Dumbravă și Florian Coldea au format un grup infracțional organizat pentru a “rezolva” anumite dosare în justiție. Dezvaluiri despre legaturile dintre cei doi au fost făcute în exclusivitate în emisiunea Culisele Statului Paralel. 

Cod galben de furtuni și ninsori. Zonele lovite de rafale de până la 100 km/h
Cod galben de furtuni și ninsori. Zonele lovite de rafale de până la 100 km/h
Administrația Națională de Meteorologie a emis informări de vreme severă. Sunt așteptate ploi și ninsori, dar și rafale de vânt de până la 100 km/h. Un cod galben de ploi a fost emis pentru mai multe județe. 

Cum cureți acasă bijuteriile oxidate din aur și argint. Sunt necesare doar câteva ingrediente din bucătărie
Cum cureți acasă bijuteriile oxidate din aur și argint. Sunt necesare doar câteva ingrediente din bucătărie
Bijuteriile, fie că sunt din aur, argint sau metale mai puțin prețioase, pot suferi de-a lungul timpului de pe urma oxidării.



Vezi emisiunile Realitatea Plus