Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Autoritățile sunt în alertă! Un copil de 4 ani a căzut în râul Bistrița

Tuesday, 07 May 2019, 13:03 Sursă: REALITATEA.NET

Un copil a căzut în râul Bistriţa, la Livezile, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de pompieri, dar şi voluntari. Au fost trimise un echipaj de descarcerare, o barcă, un echipaj de la Ambulanţă, dar şi SVSU Bistriţa şi SVSU Livezile. 

Potrivit primarului comunei Livezile, Traian Simionca , aflat la faţa locului, copilul ar fi alunecat în pârâul umflat de ploile căzute în ultimele ore şi a fost dus de curent până în râul Bistriţa. Locul unde s-a întâmplat incidentul se află la circa distanţă de aproximativ 200 metri de gura de vărsare în râul Bistrița.

Suntem aici cu toții și îl căutăm. Pârâul în care a căzut copilul vine de pe un versant numit Valea Cărămizilor și se deversează în pârâul Bistrița. De unde a căzut copilul și până la râul Bistrița este o distanță de circa 150 – 200 de metri. Copilul s-ar fi jucat pe o stivă de lemne care era lângă pârâu. Au fost doi copii mici acolo. Pârâul este umflat. Nu a ieșit din matcă, dar e mare nivelul. Albia are cam 3 m lățime și 1,5 m adâncime, acum apa e mare, iar copilul fiind mic… Eu așa mare apa nu am văzut-o cam de 10 ani. Dacă ar mai crește vreo 50 cm, ar ieși din matcă„, a declarat primarul Traian Simionca.

 Realitateadebistrita.net


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL