Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț-bombă! Cine a semnat pactul lui Dăncilă

Monday, 16 September 2019, 18:05 Sursă: REALITATEA.NET

Varujan Pambuccian a declarat că grupul parlamentar al minorităţilot naţionale a semnat pactul pe care l-a propus partidelor președintele social-democraților, Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

Liderul grupului parlamentar al minorităților a precizat că documentul „include măsuri de bun-simţ cu care mai mulţi aleşi ai grupului au fost de acord”.

„Toţi cei 11 care au fost astăzi prezenţi din grupul minorităţilor au fost de acord cu semnarea pactului. Cu lucrurile acestea de bun-simţ suntem de acord, aşa cum am fost de acord şi cu acordul propus de preşedintele Iohannis pe care iar l-am semnat, şi probabil şi la alte formule de genul ăsta, dacă sunt de tipul ăsta.

În general semnăm lucruri cum am semnat şi pactul cu preşedintele, lucruri care conferă stabilitate sistemului legislativ”, a mai declarat Varujan Pambuccian, pentru Mediafax.

Pambuccian a mai precizat că l-a convins „chestiunea legată de nemodificarea sistemului de salarizare şi de pensii şi necreşterea taxelor”, citat de Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL