Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț al REALITATEA MEDIA S.A.

Friday, 29 August 2014, 13:10 Sursă: REALITATEA.NET

Stimati Parteneri,

Subscrisa REALITATEA MEDIA SA – persoana juridica romana Bucuresti-Ploiesti nr. 172-176, Corp A, et. 3, cam.5, in insolventa, in insolvency, en procedure collective, cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucures sector 1, inregistrata la ORCTB sub nr. J40/ 6736 / 2001, cod unic de inregistrare RO14080700, (denumita in continuare „Realitatea Media”) reprezentata de dl. Florin Bercea in calitate de Administrator Special, formulam prezentul:

COMUNICAT

Prin prezenta intelegem sa va aducem la cunostinta faptul ca trustul Realitatea Media confirma ca SC GRAFFITI BLUE SRL administreaza in integralitate spatiul de publicitate al website-ului www.realitatea.net (domeniu de baza), precum si a domeniilor, subdomeniilor, site-urilor afiliate, redirectionate sau subscrise domeniului de baza, precum si a versiunilor mobile ale domeniului de baza.

Astfel, SC Q2M INTERACTIVE ADVERTISING SRL, a fost inlocuita cu regia de publicitate SC GRAFFITI BLUE SRL incepand cu data de 01.09.2014, aceasta fiind singura entitate mandatata si abilitata in numele nostru sa preia comenzile pentru consumul de publicitate aferente spatiului de publicitate online al trustului.

Pentru a evita orice neintelegeri legate de derularea contractelor dintre parti,va invederam necesitatea efectuarii tuturor comenzilor de publicitate prin intermediul noii regii- SC GRAFFITI BLUE SRL . 

In consecinta,va rugam sa retransmiteti comenzile in derulare catre noua regie de publicitate- SC GRAFFITI BLUE SRL.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL