Andrea Bocelli a fost contaminat cu noul COVID, dar s-a vindecat

bocelli
bocelli

Tenorul italian Andrea Bocelli a declarat marți că a fost contaminat cu Covid-19 în formă ușoară la începutul lunii martie. Într-un interviu pentru cotidianul Corriere della Sera, artistul a povestit prin ce a trecut și a afirmat că a donat plasmă după ce s-a vindecat, pentru a ajuta la salvarea altor oameni.

 

"Experiența mea cu coronavirusul? O tragedie. Cu toții am fost infectați în familie, cu febră, chiar dacă nu era puternică, tusea și strănutul", a declarat reporterilor, potrivit AFP.

"Am depășit foarte bine boala, chiar dacă, din păcate, a trebuit să anulez multe concerte și a fost o experiență proastă. A fost ca și cum am trăi un coșmar, deoarece am simțit că nu mai sunt sub control „Speram să mă trezesc oricând curând”, a spus Bocelli.

Bocelli și soția au fost la spitalul din Pisa pentru a dona plasma pentru cercetarea Covid-19.

În ceea ce privește faza deschiderii progresive a țării, începută pe 4 mai, el a „mulțumit lui Dumnezeu că nu a trebuit să ia decizii”.

„Slavă Domnului că nu sunt politician și nu sunt chemat să iau decizii, nu mi-ar plăcea să fiu în locul celui care trebuie să ia aceste decizii”, a spus el.

El a estimat că există „prea multă agitație” cu privire la Covid-19 în prezent și că această atitudine era justificată la începutul crizei, dar nu acum.


Citește și:

Ce părere ai despre acest articol?