Anchetă de amploare în cazul poliţistei care şi-a împuşcat mortal mama şi copilul, apoi s-a sinucis

Sunday, 29 July 2018, 22:03 Sursă: REALITATEA.NET

Anchetă de amploare în cazul poliţistei din Gorj care şi-a împuşcat mortal mama şi copilul, apoi s-a sinucis. Potrviti unor surse din rândul anchetorilor, este luată în calcul şi varianta unei triple crime.

Adaugă părerea ta

Soțul, care lucrează la postul de Poliție din Mătăsari, a fost cel care a sunat la 112 și a anunţat oribila crimă. Bebeluşul nu a murit imediat, ci a fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Adela Maria Lăpădat era agent de poliție la Transporturi Feroviare Târgu Jiu din 2006. Femeia a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Arma folosită de aceasta era deținută conform prevederilor legale de către polițist, iar ultimul control la locuința acestuia a fost făcut la începutul anului curent.

Polițiștii continuă cercetările și la această oră. Oamenii legii studiază cazul atât ca o dublă crimă urmată de sinuciderea polițistei Adela Lăpădat și ca o triplă crimă. De asemenea, soţul poate fi acuzat de neglijenţă în serviciu, pentru că şi-a lăsat arma la îndemăna altor persoane.

Toate detaliile despre acest caz şocant le puteţi citi pe realitateadegorj.net.