Anastasia Lazariuc a trimis un mesaj incredibil pe telefonul lui Mihai Constantinescu

Monday, 20 May 2019, 10:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Anastasia Lazariuc, fosta parteneră de scenă a lui Mihai Constantinescu, spune că a trimis un mesaj pe telefonul artistului pe care speră să-l citească chiar acesta când își revine.

Partenera de scenă a lui Mihai Constantinescu, frumoasa Anastasia Lazariuc, a explicat de ce nu a mers să îl viziteze pe artist la spital.

Artista a precizat că îi pare foarte rău de tot ceea ce i se întâmplă îndrăgitului cântăreț și că îi dorește din toată inima să își revină.

"Sper să se bucure în continuare de frumusețea vieții, de pomii înfloriți și de mireasma florilor. Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai și pentru noi toți. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea și a Ilenei și sper să poată să-l citească chiar el când își mai revine", a mărturisit artista, potrivit click.ro.

Cei doi artiști s-au cunoscut la Chișinău, iar Mihai Constantinescu este cel care a ajutat-o pe Anastasia Lazariuc, originară de peste Prut, să se stabilească în România.

Vești triste despre Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu, 73 de ani, este în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un atac de cord. 

Medicii sunt rezervați în privință recuperării acestuia și spun că cele 10 minute în care inimă nu i-a funcționat i-au afectat foarte grav creierul.

Potrivit specialiștilor, indragitul artist are șanse de doar 3% să își revină, iar în cazul în care ar ieși din comă, ar avea doar 1% șanse să ducă o viață normală în continuare.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri