Aluviuni pe DN24 din cauza ploilor. O ambulanță a derapat pe noroi și a provocat un carambol

Monday, 03 June 2019, 09:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Mai multe tronsoane de drum național din județul Vaslui sunt amenințate de aluviunile cauzate de ploi. Primele efecte nu s-au lăsat așteptate: o ambulanță a derapat pe noroi și a intrat într-un carambol cu alte mașini

La Banca, în judeţul Vaslui, o ambulanţă a fost implicată într-un carambol, informeaza Realitatea de Vaslui.

Autospeciala a derapat din cauza aluviunilor acumulate pe șosea, intrând într-o altă mașină, care încerca să treacă de mâlul, care a cuprins porțiunea de drum.

Echipajul de pe Ambulanță avea un pacient, pe care îl transporta la un CT la un spital din Iași.

La câteva minute, un alt autovehicul a derapat, intrând în ambulanţă. O femeie a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Lucrătorii Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi – secţia Bârlad, intervin luni dimineaţa pe trei tronsoane de drumuri naţionale, pe care se circulă cu dificultate din cauza aluviunilor aduse de ploi.

Potrivit unei informări a Instituţiei Prefectului Vaslui, se lucrează pe DN Crasna-Bârlad, Crasna-Huşi şi Bârlad-Murgeni pentru îndepărtarea aluviunilor de pe carosabil.

În noaptea de duminică spre luni, la nivelul judeţului Vaslui s-au înregistrat precipitaţii abundente, însoţite de descărcări electrice şi vânt puternic.

Lucrătorii DRDP Iași, secția Bârlad, intervin luni dimineață pe trei tronsoane de DN Crasna-Bârlad, Crasna-Huși și Bârlad-Murgeni, pentru îndepărtarea aluviunilor de pe carosabil.

Nu sunt drumuri închise la aceasta oră, informează Realitatea de Vaslui. În prezent, pe DN 24, Crasna – Bârlad, la km 86+600 de metri, în zona localităţii Strâmtura-Mitoc, judeţul Vaslui, se lucrează pentru îndepărtarea aluviunilor de pe carosabil.

Circulația este îngreunată (pe o bandă, dirijat de Poliție).

Potrivit Poliției Rutiere, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe două artere rutiere:

- DN24 (E581) Crasna – Bârlad, la kilometrul 86+600 de metri, în zona localităţii Strâmtura-Mitoc, judeţul Vaslui (aluviuni pe carosabil);

- DN75 Turda - Câmpeni, la kilometrul 175, în zona localităţii Buru, judeţul Cluj (alunecare de teren).Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL