Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UPDATE Pana de curent din județul Vâlcea, remediată! 150.000 de abonați, afectați

Wednesday, 01 June 2016, 18:09 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Prefectul județului Vâlcea, Radu Renga, a declarat că a fost remediată avaria la rețeaua de energie electrică care a afectat municipiul Râmnicu Vâlcea și mai multe localități limitrofe, un număr de aproximativ 150.000 de abonați rămânând timp de peste 80 de minute fără energie electrică.

Potrivit acestuia, la 16,20 de minute județul Vâlcea a rămas fără energie electrică, toate cele 89 de localități componente raportând faptul că nu mai au curent electric.

Potrivit prefectului, avaria ar fi fost produsă în rețeaua Transelectrica. Radu Renga a precizat că a luat legătura de urgență cu instituțiile publice, inclusiv IPJ și ISU Vâlcea, pentru a fi pregătite de intervenție și a fluidiza traficul în oraș și a sprijini agenții economici pe perioada cât durează avaria, scrie Agerpres.

"La 17,15 minute am fost sunat de CEZ și mi s-a comunicat faptul că s-a reușit măcar pentru platforma chimică, unde sunt cei mai mari agenți economici, repornirea curentului unde situația ar fi fost destul de gravă. În rest am dat dispoziții ca IPJ, ISU, poliție locală, șefi de post din localitățile județului să fie în dispozitiv pentru a preveni, a ajuta, agenții economici și a fluidiza traficul acolo unde sistemele de semaforizare nu funcționează", a precizat Renga.

"Toate echipajele de la Poliția Rutieră și toți agenții disponibili au fost trimiși în trafic, pentru a fluidiza circulația în zonele cu trafic aglomerat", a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL