Al doilea caz de coronavirus CONFIRMAT în rândul elevilor din județul Suceava, al treilea la nivelul țării

eleva suceava covid
eleva suceava covid

O elevă de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Miron Costin” din municipiul Suceava a fost confirmată cu COVID-19, informează realitateadesuceava.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Test pentru cei cu adevărat atenţi. Poţi să îţi dai seama care este greşeala din imaginea cu două prietene care servesc micul dejun?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Vedeta și-a uimit fanii! Loredana Groza, în colanți și top transparent! – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanța

Articol partener

PUTEREA.RO

Modelele IA fac bani frumoși în timp ce creează conținut deepfake pentru adulți

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Cazuri tragice pe bandă rulantă, la Spitalul Pantelimon. Foto/Arhivă Exclusiv
CULISELE STATULUI PARALEL. Pacient lăsat să moară în Spitalul Pantelimon. A venit pentru o simplă căzătură în casă, a plecat între patru scânduri
Un nou caz uluitor zguduie Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Jurnaliștii Realitatea Plus au obținut în exclusivitate documente despre o situație cutremurătoare. Un bărbat care a alunecat și căzut în propria casă, a mers să se opereze la Spitalul Sfântul Pantelimon, însă acolo și-a găsit sfârșitul.

Klaus Iohannis: Sunt unele zone unde nu s-a înţeles ce înseamnă intrarea României în Air Schengen
Klaus Iohannis: Sunt unele zone unde nu s-a înţeles ce înseamnă intrarea României în Air Schengen
Există zone în care "nu s-a înţeles foarte exact ce înseamnă intrarea României în Air Schengen", a afirmat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

Explozie neurmată de incendiu la un bloc din Craiova: O persoană a MURIT
Explozie neurmată de incendiu la un bloc din Craiova: O persoană a MURIT! S-a prăbușit o parte a etajului 1
O explozie neurmată de incendiu a avut loc la un bloc (P+1), din municipiul Craiova, miercuri seara, a anunțat ISU Dolj. Din primele informații, doua victime au fost transportate la spital, iar o persoană a decedat. Explozia s-a produs pe Strada Albinelor.

Cîrstoiu - lăsat stingher de către partidele care îl susțin, a reapărut. Foto/PNL
Cîrstoiu, după ce două zile a dispărut din peisajul politic: „Realitatea e că sunt candidatul alianței!”
Dispărut de două zile din peisajul candidaților la Primăria Capitalei, și dat ca sigur înlocuit de un alt politician, Cătălin Cîrstoiu a reapărut în public. 

Social

Cum alegi corect firma de transport internațional dacă vrei să călătorești în Germania?
Cum alegi corect firma de transport internațional dacă vrei să călătorești în Germania?
Alegerea corectă a unei firme de transport internațional este un pas esențial pentru a asigura o călătorie plăcută și eficientă, mai ales atunci când destinația este Germania, o țară cu numeroase atracții turistice, oportunități de muncă și educaționale. 

Consumul de droguri, flagel printre adolescenți. Foto/Profimedia
Cifrele dezastrului, în România. Doar 5% din tinerii consumatori de droguri reușesc să se salveze!
Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat miercuri, la Târgu Mureş, că procentul celor care se salvează în urma consumului de droguri este sub 5%.

Medicii au publicat rezultatul expertizei psihiatrice în cazul lui Mirel, ucigașul studentei la Medicină
Medicii au publicat rezultatul expertizei psihiatrice în cazu ucigașului studentei la Medicină. Concluziile care îi vor îngreuna situația în instanță
Experții au anunțat că au finalizat expertiza psihiatrică în cazul crimei studentei  de la Medicină, care a șocat opinia publică în urmă cu o lună. După ce anchetatorii au pus cap la cap dovezile în acest caz, au ajuns la concluzia că vinovat de crimă odioasă se face iubitul acesteia, Mirel Dragomir. Acesta a fost adus în fața unei comisii de expertiză pentru a se stabili dacă avea discernământ la data comiterii crimei, iar concluziile la care au ajuns vor cântări foarte greu în fața instanței.

Foto arhivă
Parlamentarii vor să privatizeze o parte din Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă
Parlamentarii au pus gând rău Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), despre care spun că este total ineficientă în activitatea de consiliere a românilor care caută să-și schimbe jobul.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 784: Kievul va solicita convocarea Consiliului NATO-Ucraina. Zelenski: „Sunt vieţile umane diferite?”
Ucraina va solicita o reuniune a Consiliului NATO-Ucraina pentru a discuta despre protecţia cerului, furnizarea de sisteme de apărare aeriană şi rachete, a anunţat marţi seara preşedintele Volodimir Zelenski, manifestându-şi din nou nemulţumirea că Ucraina nu a beneficiat de acelaşi sprijin ca Israelul în cazul atacului iranian de peste weekend. Pe de altă parte, liderul de la Kiev i-a mulţumit cancelarului german Olaf Scholz, care a fost în vizită în China, pentru eforturile diplomatice depuse, subliniind că Beijingul poate contribui la o „pace justă” pentru Ucraina.

Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Unii nativi trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Unii nativi trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024 spune că Taurii trebuie să se organizeze mai bine și să se bucure de tot ce le oferă viața. Nativii acestei zodii trebuie să fie mai atenți cu ceea ce se întâmplă în jurul lor și să fie implicați în activitățile de familie.

Câtă cremă SPF se aplică pe față. Reguli de la specialiști ca să fii protejată de razele soarelui
Câtă cremă SPF se aplică pe față. Reguli de la specialiști ca să fii protejată de razele soarelui
Cu siguranță că deja știi foarte bine că SPF-ul este un must în rutina de îngrijire a pielii, indiferent de anotimp. Cu toate acestea, încă nu cunoști foarte bine informații despre câtă cremă SPF se aplică pe față? Nu te îngrijora, ești în locul potrivit.

Alimentul la care mulți japonezii nu renunță înainte de a se culca. Foto/Profimedia
Rețeta magică pentru longevitate și fericire. Alimentul pe care japonezii îl mânâncă înainte de culcare
În urma unui studiu s-a descoperit că japonezii dețin o „rețeta magică” pentru longevitate și fericire, care are la baza un somn odihnitor și obiceiuri bine înrădăcinate.



Vezi emisiunile Realitatea Plus