Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Actrița Naya Rivera, găsită moartă în lacul Piru din California

Tuesday, 14 July 2020, 10:32 Sursă: realitatea.net

 

Trupul ei a fost identificat, a confirmat şeriful comitatului Ventura la o conferinţă de presă care a avut loc luni, potrivit DPA, preluată de Agerpres. Şeriful Bill Ayub a precizat că nu există indicii de suicid sau agresiune.

Actriţa a fost dată dispărută miercuri după ce a închiriat o barcă împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani. Autorităţile suspectau că Rivera, în vârstă de 33 de ani, s-a înecat accidental.

Căutările au început în urmă cu o săptămână. Rivera a închiriat miercuri după-amiază o barcă pentru a face o plimbare pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles. 

„Astăzi, echipele noastre de căutare au recuperat un corp din apele lacului. Pe baza locului unde a fost găsit trupul, a caracteristicilor fizice, a hainelor pe care le purta, a condiţiei în care se afla, precum şi a faptului că nu au fost alte persoane date dispărute în zonă suntem convinşi că trupul pe care l-am găsit este al lui Naya Rivera”, a declarat şeriful comitatului Ventura, Bill Ayub, la o conferinţă de presă.

Şeriful a mai precizat că nu au fost identificate indicii de suicid sau vreo altă infracţiune asociată morţii actriţei.

Acesta le-a povestit anchetatorilor că el şi mama au înotat în lacul Piru şi că Rivera l-a ajutat să urce din nou în barcă după care actriţa a dispărut în apele lacului, a spus şeriful Ayub. Copilul, care nu a fost rănit, le-a spus poliţiştilor că a înotat împreună cu mama lui, însă ea nu a revenit la barcă. Fiul lui Naya Rivera a fost găsit miercuri dormind singur într-o barcă închiriată. Băiatul nu a fost vătămat.

„El şi Naya au înotat în lac împreună”. Fiul ei a spus că a fost ajutat de Naya să urce în barcă. El le-a spus anchetatorilor că a privit în urmă şi a văzut-o dispărând sub apă. Credem că a adunat suficientă energie pentru a-l readuce pe fiul ei pe barcă, dar nu suficientă pentru a se salva”, a mai spus Ayub.

„Inimile noastre se îndreaptă către familia, prietenii şi fanii ei în aceste momente dificile. Va fi realizată o autopsie pentru stabilirea cauzei decesului'', a mai precizat biroul şerifului într-o declaraţie făcută luni.

Naya Rivera s-a născut pe 12 ianuarie 1987, în Valencia (California), într-o familie cu origini portoricane, afro-americane şi germane.

A jucat în mai multe reclame şi a debutat la vârsta de 4 ani în sitcomul CBS „The Royal Family”. Înainte de vârsta de 10 ani a apărut în episoade din „The Fresh Prince of Bel-Air”, „Family Matters”, „Sinbad” şi „Baywatch”.

Ca adolescentă, a jucat în „The Bernie Mac Show”, între 2002 şi 2006, iar celebritatea a venit odată cu rolul din serialul „Glee” al lui Ryan Murphy, o comedie muzicală despre corul unui liceu. Rivera a interpretat timp de şase ani rolul majoretei Santana Lopez, între anii 2009 - 2015. Acesta i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards.

Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”. În 2011, a semnat un contract cu Columbia Records şi a lansat un single, „Sorry”, cu rapperul Big Sean.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL