Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Această plantă poate distruge celulele canceroase în 48 de ore

Friday, 24 March 2017, 16:18 Sursă: REALITATEA.NET

Oncologul Carolina Hamm avea o pacientă în vârstă, care suferea de o formă foarte agresivă de leucemie, potrivit rador.ro.

Chimioterapia nu aducea niciun progres, de aceea, medicul i-a propus să utilizeze terapia naturală, bazată pe păpădie. Ceaiul din păpădie acţionează foarte repede, astfel încât celulele canceroase se dezintegrează în 48 de ore.

Doctorul Hamm a luat legătura cu biochimistul de la Universitatea din Windsor, care a efectuat studiul împreună cu elevii săi. Aceştia au colectat celulele din sângele a nouă pacienţi, cărora li s-a administrat extract din rădăcină de păpădie.

Peste 24 de ore, celulele canceroase au fost ucise. „Extractul a distrus foarte selectiv: doar celulele canceroase, celulele sănătoase nu mor”, a spus biochimistul. Alţi savanţi au depistat că extractul de păpădie poate fi un remediu eficient împotriva melanomului, precum şi cancerului mamar şi al prostatei. Nici nu e de mirare, pentru că extractul din rădăcină de păpădie se foloseşte timp de milenii în medicina populară.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL