Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident groaznic de autocar: cel puțin 23 de morți

Tuesday, 14 August 2018, 16:50 Sursă: REALITATEA.NET

Numărul victimelor a crescut la 23 de morţi şi 20 de răniţi, a afirmat Christian Rivera, din cadrul serviciului de ajutor al municipalităţii din Quito. Anterior, echipele de intervenţie ECU911 au anunţat 22 de morţi şi 18 răniţi.

Autobuzul s-a ciocnit cu o maşină pe un drum între oraşele Papallacta şi Pifo, la aproximativ 30 de kilometri est de capitala Ecuadorului, potrivit ECU911.

Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa se află cetăţeni columbieni şi venezueleni, a declarat Rivera.

''Ne-am concentrat activitatea pe identificarea cetăţenilor din Columbia şi Venezuela care, în majoritate, au murit'', a precizat el pentru canalul public Gama.

Accidentul a survenit la două zile după cel în care a fost implicat un autocar ce transporta suporteri ai Barcelona Sporting Club, cea mai populară echipă de fotbal din Ecuador, accident care s-a soldat cu 12 morţi şi 30 de răniţi.

Fanii veneau din oraşul Cuenca (sud) spre Guayaquil (sud-vest), oraş de coastă de unde provine clubul, după ce participaseră la un meci al campionatului naţional.

Accidentele rutiere reprezintă una dintre principalele cauze de deces în Ecuador, ţară în care accidentele se soldează în medie, zilnic, cu şapte morţi şi 80 de răniţi, menţionează Justicia Vial.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL