Şoferul care a provocat accidentul de duminică seara din Cluj s-a spânzurat

Monday, 29 October 2018, 10:32 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Şoferul autotrenului care ar fi provocat accidentul rutier de duminică seara din Cluj a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, scrie realitateadecluj.net

Bărbatul din Dej în vârstă de 51 de ani a fost găsit fără suflare pe raza localităţii Buneşti.

„Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus.

Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital”, transmite IPJ Cluj.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL