Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar, din cauza pandemiei

Wednesday, 29 April 2020, 15:12 Sursă: Realitatea.net

Consiliul guvernatorilor a căzut de acord că nu mai este necesar ca un film să ruleze timp de şapte zile în cinematografele din zona Los Angeles pentru a se califica în cursa pentru Oscar.

Va fi permis ca filmele să fie lansate digital, fără a rula în cinematografe. Pentru a fi luat în calcul, filmul lansat online trebuie să fi avut programată o lansare în cinematografe. El trebuie să fie pus la dispoziţia membrilor Academiei spre vizionare prin streaming cu 60 de zile înaintea lansării online.

Citește continuarea pe tabu.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-29 19:07:09
Cornelius

Ce ar fi sa i întrebam pe ziariștii ăștia ce grade au și cui dau raportulApoi sa i întrebam când plătește oficina asta irealitatea uriașele datorii la stat Apoi sa ne explice moderator cât era de pregătită guvernarea pdl când a predat mandat de la depozite în caz de pana la economiePoate moderatori sa vb cât vrea exista rezultate concrete date cifre reale ca să vedem comparativ ce a făcut fosta guvernare fata de dezastrul de acum Poate întreabă și ziariștii ce părere au de ieșirea lui preș iresponsabil de azi și de manipulările sale! SUCCES

Alte articole din: ACTUAL