Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A săpat o groapă URIAŞĂ în curte. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit!

Sunday, 21 August 2016, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

Când Wayne Martin a început să sape o groapă în grădină, nimeni n-a ştiut ce urmărea, de fapt... Rând pe rând, vecinii acestuia au venit să vadă ce are de gând, însă "surpriza" se lăsa aşteptată... Într-o zi, a adus un container. De atunci, totul s-a schimbat...

Bărbatul a cumpărat containerul de pe internet. Iniţial, acesta a înlocuit uşile duble cu una singură, mult mai rezistentă. Apoi a luat o basculantă de pietriş şi a pus-o pe fundul gropii. La câteva zile, a închiriat o macara şi a aşezat containerul în groapă. După cum se vede în imaginile postate în GALERIA FOTO, Wayne a avut grijă să lase suficient spaţiu între pereţi şi container. În faţa uşii a făcut o altă groapă în care a montat o pompă pentru evacuarea apei. Câteva zile mai târziu, a turnat o scară de beton care să permită ieşirea la suprafaţă. La nivelul scărilor a sudat două grizi metalice, iar acoperişul a fost întărit cu grizi de lemn masiv peste care a pus panouri metalice.

În dreptul scărilor a construit o "fereastră" din dale de beton. Au urmat gurile de aerisire, tevile şi a "sigilat" cu o placă de beton. Câteva zile mai târziu, a îmbrăcat totul cu pământ.

A urmat apoi partea "distractivă"... A burduşit încăperea cu cele-de-trebuinţă-în-caz-de-Apocalipsă, printre ele aflându-se şi multe sticle de vin.

Degeaba i-au spus vecinii că a luat-o razna, odată început, proiectul trebuia să fie finalizat!


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL