A fost confirmat cel de-al doilea caz de coronavirus la angajații fabricii de frigidere de la Găești, Dâmbovița

frigidere gaesti
frigidere gaesti

A fost confirmat un al doilea caz de infecție cu coronavirus la fabrica de frigidere de la Găești, din județul Dâmbovița. Este vorba de o angajată a fabricii care a intrat în contact direct cu prima angajată descoperită infectată cu COVID 19, în urmă cu câteva zile. Virusul s-a răspândit în unitate, chiar dacă "au fost respectate bunele practici de prevenire a răspândirii coronavirusului", spune DSP Dâmbovița, potrivit realitateadedambovita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Scandal MONSTRU! Gestul halucinant făcut de Șoșoacă, românii sunt șocați

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Peste 1 milion de români mai au bani pe carduri
Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. Cât timp mai pot fi achitate facturi și depuse cererile pentru recuperarea sumelor neconsumate
Guvernul a decis, joi, prelungirea valabilității cardurilor de energie. Măsura reprezintă un sprijin atât pentru cei care vor avea de plătit restanțe pe perioada de iarnă, cât și pentru cei care vor să depună cereri pentru recuperarea sumelor neconsumate.

MUncitori români in Germania. Foto: Profimedia
Raport șocant: Muncitorii români, tratați ca sclavii în Germania. Salarii sub minimul legal, concedieri fără preaviz, sume excesive pentru cazare
Raportul anual al sindicatului IG BAU din Germania pentru anul 2023 aduce în atenție o temă sensibilă și de actualitate: condițiile precare în care se află angajații sezonieri străini. Cu toate eforturile de conștientizare și reformă din ultimii ani, se constată cu regret că puține lucruri s-au schimbat în ceea ce privește condițiile de muncă ale acestor lucrători.

Cât a plătit Marcel Boloș pe enrgie electrică luna trecută. Foto/Arhivă
Cât a plătit pentru ultima factură la curent ministrul Marcel Boloș și de ce i se pare o sumă mare
Marcel Boloș a declarat că ultima factură la energie electrică pe care a trebuit să o plătească a fost de aproape 200 de lei. O sumă mare, în accepțiunea ministrului de Finanțe, care spune că nu are aparatură în casă care să consume foarte mult curent.

Metodele clasice nu au dat rezultate
Femeie dispărută în apele Oltului, căutată cu ajutorul Inteligeței Artificiale. Intervenție în premieră în România - FOTO
Salvamontiştii din Gorj au intervenit, joi, cu un aparat de detectare în mediul subacvatic, bazat pe inteligenţa artificială, pentru recuperarea trupului unei femei despre care există informaţii că s-a înecat într-unul dintre barajele de pe râul Olt, în judeţul Vâlcea. Intervenţia salvatorilor are loc după ce pompierii din Vâlcea au căutat, fără succes, cadavrul.

Social

Ministerul Muncii salută modificările la Legea hărțuirii la locul de muncă. Foto: Facebook
Ministerul Muncii salută modificările la Legea hărțuirii la locul de muncă și oferă informații asupra noului cadrul legal
Astăzi, Ministerul Muncii a salutat modificările aduse la Legea privind prevenirea și combaterea hărțuirii la locul de muncă, exprimându-și sprijinul pentru aceste schimbări menite să asigure un mediu de lucru sigur și respectuos pentru toți angajații. 

Scandal în România cu carnea de pui colorată. Foto/Arhivă
Scandalul puilor vopsiți. Ministrul Agriculturii: „NU cred că fermierii practică așa ceva”
Scandalul cărnii de pui „vopsite” ca să arate bine, comercializată în supermarketuri, este departe de a se fi terminat. Însă, ministrul Agriculturii nu crede în astfel de practici ale fermierilor.

Cum te poate îmbolnăvi grav carnea de pui
Cum te poate îmbolnăvi grav carnea de pui. Greșeala pe care o face toată lumea: efect devastator pentru sănătate
Un gest pe care toată lumea îl face înainte de a găti carnea de pui poate provoca boli grave.

România intră în spațiul Schengen aerian și maritim. Bogdan Despescu, precizări importante pentru români
România intră în spațiul Schengen aerian și maritim. Bogdan Despescu, precizări importante pentru români - ce se schimbă din 31 martie
Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în spaţiul Schengen pe cale aeriană şi maritimă, pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară.

Local

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață
Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață - Resturile submarinului în care au murit 5 oameni, cheia investigației
Bucăți ale navei Titanau fost scoase la suprafață de roboți. Resturile submarinului în care au murit 5 oameni reprezintă în acest moment cheia investigației.

Ultimele stiri

Avion de vânătoare ar fi fost de tip Suhoi Su-35 (Profimedia)
Avion militar rusesc, prăbușit în Marea Neagră. Ar fi fost lovit chiar de forțele rusești - VIDEO
Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare în apropiere de Crimeea ocupată, a anunțat șeful administrației rusești din Sevastopo, citat de publicația Kiev Independent.

Testul lui Samson: Alege o imagine pentru a afla în ce stă ascunsă puterea ta
Testul lui Samson: Alege o imagine pentru a afla în ce stă ascunsă puterea ta
Fiecare dintre noi are puteri nebănuite pe care le descoperim atunci când ne găsim în situaţii-limită. Forţa interioară, forţa fizică, ajutorul acordat unei persoane, chiar sensibilitatea, pot fi puncte forte care ne ajută să depăşim obstacole, să mutăm munţi.

Suspecții au obținut sume importante de bani (foto ilustrativ - Profimedia)
Cinci travestiți din București, arestați pentru că le-ar fi furat bunuri unor bărbați ademeniți cu promisiunea unor servicii sexuale
Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce, deghizaţi în femei, ar fi postat pe un site anunţuri privind oferirea de servicii sexuale, atrăgând alţi bărbaţi în apartamente unde, profitând de neatenţia lor, le-ar fi furat bani şi bijuterii. Unul dintre ei ar fi încercat să fure şi din locuinţa unei părţi vătămate, lovind o femeie. Ulterior, magistraţii au dispus arestarea preventivă.

Un detectiv privat a dezvăluit ce greșeală fac întotdeauna bărbații care înșală
Un detectiv particular a dezvăluit greșeala pe care o fac întotdeauna bărbații care înșală
Un detectiv privat a spus că majoritatea bărbaților pe care i-a spionat fac în mod regulat un lucru simplu înainte de a-și întâlni amanta.



Vezi emisiunile Realitatea Plus