Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A făcut sex în luna a noua de sarcină. Medicul a constatat ceva uimitor. I-a spus-o direct!

Wednesday, 05 April 2017, 09:43 Sursă: REALITATEA.NET

De fapt, exact contrariul a fost demosntrat de 93 de femei studiate în cadrul Ohio State University Medical Center. Femeile care au fost active din punct de vedere sexual în ultimele 3 săptămâni de sarcina au purtat copilul în medie 39,9 săptămâni, comparativ cu 39,3 săptămâni la cele care s-au abţinut de la relaţii sexuale până la termen.

"Pacientele pot să audă în continuare poveştile spuse de femeile în vârstă cum că sexul va grăbi naşterea, dar, potrivit acestor noi date, nu ar trebui să audă acelaşi lucru şi de la comunitatea medicală", concluzionează dr. Jonathan Schaffir, un obstetrician de la OSU Medical Center, şi autor al studiului care a fost publicat în The journal Obstetrics & Gynecology.

Jonathan Schaffir a adăugat că datele prezentate nu trebuie interpretate ca o recomandare pentru angajarea în activităţi sexuale în timpul ultimelor săptămâni de sarcina.

Din cele 93 de femei participante la studiu, 47, sau 50,5%, au declarat că au făcut sex în ultimele săptămâni ale sarcinii – mai multe decât indicase orice studiu anterior similar.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL