A cerut executarea lui Gigi Becali

Friday, 10 August 2018, 11:34, Sursă: REALITATEA.NET

Disputa prin sălile de judecată între Florin Talpan, juristul CSA Steaua, și Gigi Becali, finanțatorul FCSB, este departe de a se fi încheiat. Talpan a cerut executarea silită a lui Becali. 

Adaugă părerea ta

Interesant este că demersul lui Florin Talpan, de a-l executa silit pe Gigi Becali vine la puțin timp după ce a cerut o altă sancțiune majoră pentru FCSB.

Juristul CSA a câștigat, doar că a fost nemulțumit de faptul că banii pe care latifundiarul din Pipera urma să îi plătească drept daunele morale erau mult prea puțini: 3.000 de euro. Așa că a făcut apel, unde, după câteva luni, a avut, din nou, câștig de cauză. Suma s-a modificat substanțial, 30.000 de euro.

Spre finalul lunii mai, Florin Talpan îi dădea mari emoții aceluiași Gigi Becali. El a trimis o notificare către Federația Română de Fotbal prin care cerea ca FCSB să fie dezafiliată și exclusă din cupele europene. În același timp, cerea ca Steaua să fie primită în Liga 1. Talpan vrea ca FRF să-i atribuie echipei lui Gigi Becali doar palmaresul din 2003 până în prezent, potrivit cancan.ro.

Alte articole din: SPORT