Prezicătoarea de la Colectiv loveşte din nou: "RÂURI DE FOC curgeau din HARTA ROMÂNIEI"

Maria Ghiorghiu, devenită una dintre cele mai apreciate prezicătoare din România după ce a antincipat nenorocirea de la Colectiv, spune că o catastrofă ar putea să se întâmple în viitorul apropiat. Aceasta a postat sâmbătă pe blogul personal o nouă previziune. Maria Ghiorghiu a postat sâmbătă la ora 6,08 dimineaţa o nouă previziune. Aceasta spune că se apropie o nouă catastrofă şi că românii trebuie să se întoarcă la credinţă.  

"Dragii mei,

În aceasta dimineaţă, m-a trezit o lumină albă şi stralucitoare, după care, văd înspre Răsărit, la poalele Cerului de noapte, văd HARTA EUROPEI.

 

Aud glas care spune aşa: 

"Este al 15 -lea Mondial !" 


În această clipă, văd HARTA ROMÂNIEI inclusă în HARTA EUROPEI, iar din HARTA ROMÂNIEI pe la partea sudică, mai precis, toată partea cu deschidere la MAREA NEAGRĂ, vedeam cum curgeau râuri, râuri de foc violent-
FOCUL viu curgea direct în MAREA NEAGRĂ.

Dragii mei, după cum vedem cu toţii, întreaga Lume stă că pe un butoi uriaş cu pulbere, gata să explodeze.
Prieteni dragi, trebuie să ne punem viaţă noastră, inima şi sufletul nostru în MÂINILE LUI DUMNEZEU şi sub Acoperământul MAICII DOMNULUI şi vom vedea că nimic din ceea ce urmează a se petrece în lume, nu ne va mai înfricoşa, ci dimpotrivă, ne vom simţi ocrotiţi şi iubiţi de BUNUL şi PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI, Cărora neînchinăm cu inima şi cu sufletul cerând iertare pentru toate câte am greşit şi păcătuit.
Cu dragoste, Maria"

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Paraschivescu
05 Nov 16:26
Stimata doamna Maria Gheorghiu,poate nu ar fi deloc rau sa consultati un medic psihiatru pt. ca D-vs.aveti totusi o mare problema de sanatate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?