Cunoscut cântăreț moldovean, ”ucis cu bestialitate” într-un parc

 

Cunoscutul cobzar din Republica Moldova, Gheorghe Afroni,a fost găsit mort în lacul din Parcul "Valea Trandafirilor". Prietenii artistului susţin că aceasta ar fi fost ucis cu bestialitate, întrucât pe corpul neînsufleţit al interpretului au fost observate semne de violenţă, scrie Publika.md.

Gheorghe Afroni avea 55 de ani şi a lăsat în urmă mai multe cântece patriotice, dar şi piese dedicate eroilor căzuţi în războiul de la Nistru.

Prietenul cobzarului, Tudor Ungureanu, membru al Ansamblului folcloric Ştefan Vodă, cu care Gheorghe Afroni a cântat mai mulţi ani, spune că a primit vestea cu stupoare.

"Luni seara, m-au sunat colegii şi mi-au spus că Gheorghe s-a înecat. Mi-am dat seama că nu putea să sară Gheorghe în apă de unul singur. Avea vânătăi pe partea dreaptă, pe piept, în cap lovit", a menţionat Tudor Ungureanu.

Gheorghe Afroni va fi înmormântat în satul său de baştină Pereni din raionul Hânceşti.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?