"A venit rândul Americii să plătească". Coreea de Nord va răspunde "cu foc" la provocările lui Trump

Kim Jong-un
Kim Jong-un

Coreea de Nord va răspunde "cu foc" la decizia președintelui SUA, Donald Trump, de a "aprinde fitilul războiului" prin declarațiile "beligerante și nebunești" făcute la Adunarea Generală ONU, amenință Ri Yong-Ho, ministrul nord-coreean de Externe."Prin declarațiile beligerante și nebunești făcute la Națiunile Unite, Donald Trump a aprins fitilul războiului împotriva noastră", a declarat Ri Yong-Ho, într-un interviu acordat agenției de presă ruse Tass.

"Stimatul lider Kim Jong-Un a transmis un avertisment sever: Statele Unite trebuie să acționeze cu multă atenție și să înceteze să ne mai deranjeze, dacă nu vor să fie făcute de rușine în fața întregii lumi expunându-se unui atac militar din partea noastră. Liderul nord-coreean a afirmat că forțele noastre strategice, care au capabilități extrem de puternice, necunoscute de nimeni, nu vor lăsa America, un stat agresor, să rămână nepedepsită", a adăugat Ri Yong Ho, citat de Ziare.com.

"Acum a venit rândul Americii să plătească; întregul nostru popor, toți militarii noștri cer insistent să fie reglat scorul final cu americanii cu foc, nu prin cuvinte. Aproape că am atins punctul final în scopul nostru suprem de a avea un echilibru real de capabilități în raport cu Statele Unite.

Armele noastre nucleare nu vor fi niciodată subiect de negocieri atât timp cât politică Statelor Unite de a face presiuni asupra Coreei de Nord nu va fi oprită definitiv", a atras atenția ministrul nord-coreean de Externe.

În discursul rostit la Adunarea Generală ONU, în septembrie, Donald Trump a avertizat că va "distruge" Coreea de Nord, în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asumă "misiunea sinucigașă" de a amenință Statele Unite.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?