MENIU

Vremea de Rusalii 2018. Anunţ important de la meteo

Vremea de Rusalii 2018

Vremea de Rusalii 2018. Află din acest articol cum va fi vremea în minivacanţa de Rusalii 2018 şi în minivacanţa de 1 Iunie!

Vremea de Rusalii 2018.  Potrivit accuweather.com, în minivacanţa de Rusalii 2018, adică în perioada 25-28 mai 2018, vom avea temperaturi cuprinse între 24 şi 30 de grade, însă nu sunt excluse furtunile, în special, luni, 28 mai.

Şi de 1 Iunie vom avea vreme frumoasă, însă, la fel ca de Rusalii, vom avea parte şi de fenomene meteo extreme.

Vremea de Rusalii 2018. Prognoza meteo arată că la finele lunii mai, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și vest și sub normal, local, în celelalte zone. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și vor fi excedentare în rest.

Şi pentru luna iunie a anului curent, temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte țării. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice în nordul și centrul țării și vor avea o tendință spre deficit, local, în restul teritoriului.

Rusalii 2018: câte zile va dura minivacanţa de la finalul lunii mai

Vremea de Rusalii 2018. La finalul lunii mai, bugetarii se pregătesc de o nouă minivacanţă!

Vremea de Rusalii 2018. În acest an, sărbătoarea Rusaliilor va fi pe 27 şi 28 mai (luni), astfel că data de 28 mai va fi liberă, cel puţin pentu bugetari.

În plus, la sfârşitul lunii există două zile lucrătoare libere decretate în mod legal, stipulate în Codul Muncii: Sărbătoarea de Rusalii, 27 şi 28 mai (luni), plus ziua de 1 iunie (vineri).

Vremea de Rusalii 2018. Dacă Guvernul ar fi creat o punte între cele două sărbători, se crea o săptămână întreagă nemuncită în România, situație fără precedent.

Vremea de Rusalii 2018. Zvonurile din presă, spuneau, zilele trecute, că se va oferi bugetarilor cea mai mare mini-vacanță pe care un guvern a dăruit-o vreodată - era vorba tocmai de zilele de 29, 30 și 31 mai care vor face punte între sărbătoarea de Rusalii, 27 și 28 mai, zile libere prin lege și 1 iunie tot liberă prin lege. Astfel, elevii și bugetarii ar fi beneficiat de o vacanță de 9 zile, de sâmbătă, 26 mai, până duminică, 3 iunie, inclusiv.

Însă, aceste zvonuri nu s-au confirmat, zile libere urmînd să fie 28 mai şi 1 iunie.

Mai multe articole despre:
Vremea de Rusalii 2018