MENIU

VREMEA se încălzește! METEO pe trei zile

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa, cu precădere în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Maramureş, nordul Moldovei şi în depresiuni şi 28 de grade în Lunca Dunării. Dimineaţa, în zonele joase, izolat va fi ceaţă.

BUCURESTI
În Capitală, vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin. Dimineaţa, 14-15 grade poate chiar mai răcoroasă în zona preorăşenească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

MUNTE
La munte, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. La amiaza vor fi: 19 grade la Stâna de Vale, 18 la Predeal, 17 la Păltiniş, 16 la Sinaia si 11 pe Ceahlău Toaca. Sâmbătă se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în Carpaţii Occidentali. Şi duminică tot vreme frumoasă, iar valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru această dată. Izolat vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice.

MARE
Şi la mare, vremea va fi frumoasã şi relativ normală termic. Cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 25 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 şi 24 de grade.

Sâmbătă vremea este în încălzire cu maxime ce vor fi cuprinse între 24 şi 26 de grade. Duminică to vreme de vacantă. Cerul va fi predominant senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 26 de grade. Apa mării va avea în jur de 23 de grade.

REGIUNI
În regiunile intracarpatice soarele predomină toată ziua. Prima parte a zilei este răcoroasă dar până la amiază temperatura ajunge la 25 de grade la Timişoara, Arad, Oradea si Alba iulia, 26 la Deva si 23 la Cluj Napoca, Sibiu şi Braşov. Dimineaţa, în zonele joase, izolat va fi ceaţă.

În sud, tot vreme însorită dar ceva mai caldă. Maximele sunt de vară, peste 25 de grade până la 28 de grade în Lunca Dunării la Giurgiu.

Frumos şi puţin mai cald decât ieri şi în Dobrogea: 25-26 de grade în partea continentală a regiunii şi în jur de 24 de grade pe litoral.

Vreme frumoasă şi în Moldova cu soare aproape toată ziua. Dimineaţa este răcoroasă dar amiaza este plăcută cu 25-26 de grade în sudul şi centrul regiunii şi 21-24 de grade în cea de nord.

VREMEA PE DOUA ZILE
Sâmbătă,  vremea se va menţine frumoasă şi se va încălzi uşor, devenind normală din punct de vedere termic pentru acestă dată. Cerul va fi variabil mai mult senin. Maximele vor fi cuprinse între 23 de grade în Maramureş şi în estul Transilvaniei şi 30 de grade în Lunca Dunării. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţă.

În Capitală se va încălzi uşor. Maxima va fi de 28...29 de grade.

Duminică valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime trec de 25 de grade în aproape toată ţara şi ajung din nou la Giurgiu la 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul, nord-vestul ţării şi la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral şi în sudul Banatului.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Dimineaţa 15-16 grade şi la amiază 28-29.