MENIU

AVERTIZARE de INUNDAŢII. COD PORTOCALIU de INUNDAŢII - UPDATE

<p>COD GALBEN şi PORTOCALIU de inundaţii pentru mai multe r&acirc;uri. Vezi HARTA!</p>
COD GALBEN şi PORTOCALIU de INUNDAŢII

COD PORTOCALIU INUNDAŢII. Institutul Naţional de Hidrologie şi de Gospodărire a Apelor a emis două avertizări: cod galben de inundaţii, valabil între 23.04.2014 ora 16:00 – 24.04.2014 ora 02:00 şi cod portocaliu de inundaţii, valabil de pe 24.04.2014 ora 09:00, în mai multe judeţe.

UPDATE ora 13.05. Ca urmare a precipitatiilor importante cantitativ si cu caracter torential înregistrate în ultimele ore si a precipitatiilor prognozate pe baza datelor radar, în urmatoarele 2 - 6  ore (intervalul 12:30-19:00) se vor produce cresteri rapide de niveluri si debite cu depasiri ale COTELOR DE APARARE pe râurile din bazinul hidrografic Lotru si scurgeri importante pe versanti, torenti, pâraie cu posibile efecte de inundatii locale – judetul Vâlcea.

COD GALBEN

Pe Lotru-amonte de acumularea Bradisor si pe afluentii Lotrului - judetul Vâlcea.

COD PORTOCALIU
 

Pe Lotru-aval de acumularea Brâdisor si pe versanti torenti, pâraie - judetul Vâlcea.

Este in vigoare si avertizarea nr 18 din 23.04.2013


COD GALBEN INUNDAŢII

 COD GALBEN INUNDAŢII în intervalul  23.04.2014 ora 16:00 – 24.04.2014 ora 02:00 pe râul Neajlov sector aval S.H. Vadu Lat (judetul Giurgiu), pe râul Calmatui (judetul Teleorman), Pârâul Câinelui sectorul  S.H. Vârtoapele – confluenta cu râul Vedea (judetul Teleorman), Sabar aval Poenari (judet Giurgiu) si pe râul Ialomita sector aval S.H. Cosereni (judetul Ialomita).

 COD GALBEN INUNDAŢII începând cu data de 24.04.2014 ora 02:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Caras, Nera, Cerna (judetul Caras-Severin), Drincea (judetul Mehedinti), Desnatui (judetul Dolj), pe Jiu si pe afluentii sai (judetele Hunedoara, Mehedinti, Gorj si Dolj), Oltet si pe unii afluenti ai Oltului inferior din judetele Gorj, Olt, Vâlcea si Dolj, pe Calmatui (judetul Teleorman), pe Vedea si pe afluentii sai din judetele Olt, Teleorman si Arges, pe râurile din bazinele superioare ale Argesului si Dâmbovitei (judetele Arges si Dâmbovita), pe Neajlov, Sabar (judetele Arges, Dâmbovita si Giurgiu), pe Ialomita, Prahova si unii afluenti (judetele Dâmbovita, Prahova si Ialomita).

COD PORTOCALIU INUNDAŢII

 COD PORTOCALIU începând cu data de 24.04.2014 ora 09:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Motru superior si afluentul sau Cosustea (judetele Mehedinti si Gorj), pe Jiu la Racari – sector îndiguit (judetul Dolj), Vedea amonte S.H. Valeni, Teleorman amonte de S.H. Tatarastii de Sus, Pârâul Câinelui si alti afluenti mici ai râului Vedea (judetele Olt, Arges si Teleorman) si Neajlov amonte Vadu Lat (judetele Dâmbovita si Giurgiu).