MENIU

INFORMARE METEO de ultimă oră. Vremea se schimbă radical: ALERTĂ de ploi violente, vijelii, grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, o nouă informare meteo de vreme rea.

COD PORTOCALIU în Vrancea:

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă după-amiaza, o atenţionare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru localităţi din judeţul Vrancea.

Conform ANM, de la ora 16:10 până ora 17:10, în judeţul Vrancea, localităţile Focşani, Odobeşti, Vânători, Ţifeşti, Boloteşti, Garoafa, Jariştea, Milcovul, Vârteşcoiu, Goleşti, Câmpineanca, Răstoaca, Bilieşti şi Broşteni se vor semnala grindină de dimensiuni medii, cantităţi de apă ce vor cumula în jur de 35...45 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelie.

Potrivit ANM, în intervalul 25 mai, ora 13:00 – 25 mai, ora 23:00, se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Astfel de fenomene se vor semnala în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane.

Cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...45 l/mp.

Mai multe articole despre:
meteo prognoză meteo