MENIU

Zicu: "Eu sunt sub contract cu Dinamo, nu sunt al domnului Turcu"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul lui Dinamo, Ianis Zicu, a declarat, vineri, că se aştepta să nu fie nicio noutate importantă la reunierea lotului, deoarece formaţia din Ştefan cel Mare se confruntă cu probleme financiare, aşa cum e şi cazul altor cluburi din ţară. Zicu a vorbit şi despre situaţia sa contractuală.

"E o situaţie financiară grea şi era normal să nu fie mulţi jucători noi la reunire. Dar, asta se întâmplă nu doar la Dinamo, e în mai multe cazuri. Vacanţa nu a fost plăcută pentru că am pierdut campionatul, cred că aşa a fost pentru toţi dinamoviştii. Durerea a fost prea mare pentru că am ratat titlul, dar acum vom încerca să câştigăm fiecare meci din sezonul viitor", a spus Zicu.

Fotbalistul afirmă că are încredere că italianul Dario Bonetti este un tehnician valoros dacă oficialii clubului au decis să-l aducă la echipă. "Nu era important ce antrenor ar fi venit, Bonetti e un antrenor bun dacă l-a ales conducerea. Este normal să se mai schimbe lucrurile dacă au venit antrenori noi".

Zicu a ţinut să dezmintă şi zvonurile conform cărora drepturile sale federative ar urma să intre în posesia lui Vasile Turcu în schimbul banilor pe care acesta i-ar fi investit la Dinamo. "Eu sunt sub contract cu Dinamo, nu sunt al domnului Turcu. Sunt doar speculaţii, nu poate să mă ia nimeni de aici", a precizat acesta, adăugând că nu i s-a propus micşorarea contractului.

24 de jucători au fost prezenţi, vineri, la reunirea lotului formaţiei Dinamo, care a avut loc la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), unde fotbaliştii au efectuat şi vizita medicală înaintea ediţiei de campionat 2009-2010. Printre jucătorii care au efectuat vizita medicală s-au numărat macedoneanul Blagoja Todorovski, sârbul Nino Pekaric, Marius Alexe, Andrei Cristea şi Liviu Ganea, care au revenit de la echipele unde au fost împrumutaţi. De asemenea, au fost prezenţi şi tinerii Adrian Cuciula (23 de ani) şi Laurenţiu Rus (24 de ani), ambii de la Liberty Salonta, aflaţi în probe la gruparea din Ştefan cel Mare.

Mai multe articole despre:
Dinamo Ianis Zicu