MENIU

Zenga: "Nu mai transfer niciun fotbalist din România"

Foto: NewsiN

După eşecul transferului lui Dică la Catania, Zenga a declarat că nu mai este interesat de niciun jucător din Liga I. Deşi îi apreciază pe Dănciulescu sau Galamaz, noul antrenor al lui Palermo nu vrea să mai transfere niciun român în Serie A.

"Eu l-am vrut pe Dică, dar nu a mers. Eu nu mai aduc nici un fotbalist din România. Cu tot respectul, dar nu! Am spus că am observat în ultima etapă doi fotbalişti buni, Dănciulescu şi Galamaz. Sunt jucători profesionişti, cu capul doar la echipa lor, dar, de la a spune de aici până că-i vreau la Palermo, e cale lungă. După ce am plecat de la Catania nu am purtat nici o discuţie cu vreo echipă din Liga 1. Acum nu m-aş mai întoarce acolo, dar pe viitor nu se ştie. România e acum a doua mea casă", a spus Zenga, la Sport.ro.

Dică s-a transferat de la Steaua la Catania, în vara anului 2008, însă nu s-a adaptat în Italia şi nu a prins multe apariţii în tricoul sicilienilor. Din noul sezon va juca la gruparea grecească Iraklis, acolo unde va fi antrenat de un alt fost tehnician al roş-albaştrilor, ucraineanul Oleg Protasov.
Mai multe articole despre:
Nicolae Dică Palermo Catania Walter Zenga Iraklis