MENIU

Xabi Alonso, ultimul transfer al verii pentru Real

Foto: flickr.com

Madrilenii au cheltuit 250 milioane euro, pentru achiziţionarea a opt fotbalişti, între care Cristiano Ronaldo, Kaka şi Benzema. Pentru mijlocaşul lui Liverpool vor plăti 30 de milioane.

Campania de transferuri a lui Real Madrid s-a încheiat în mod oficial. Au fost cheltuiţi 250 milioane euro, pentru aducerea pe Santiago Bernabeu a opt jucători, dintre care cei mai reprezentativi sunt Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema şi, mai nou, Xabi Alonso, de la FC Liverpool.

Clubul madrilen va plăti în schimbul mijlocaşului spaniol cel puţin 30 de milioane de euro, în timp ce presa engleză scrie că suma de transfer este mai mare. Alonso va efectua vizita medicală şi va fi prezentat oficial înainte ca echipa să plece mâine în turneul din America de Nord.

"Xabi Alonso va fi foarte important pentru echipa noastă şi a meritat ca Real Madrid să lupte atât de mult pentru el. Au venit jucători de valoare şi suporterii sunt foarte mulţumiţi de acest lucru. După acest transfer nu mai căutăm alţi fotbalişti, ci vrem ca unii să fie vânduţi, deoarece lotul este destul de mare", a spus Jorge Valdano, directorul general al Realului, pentru postul de radio Cadena Ser, el adăugând că antrenorul Manuel Pellegrini intenţionează să reducă la 25 numărul jucătorilor din lot, până la sfârşitul acestei luni.

Potrivit presei spaniole, printre cei care vor părăsi Realul se numără şi olandezii Klaas-Jan Huntelaar, Arjen Robben, Rafael Van der Vaart şi Wesley Sneijder.