MENIU

White Snowboarding: World Stage, anunţat

Foto: Ubisoft
Foto: Ubisoft

Ubisoft anunţă noua colaborare cu Shaun White pentru realizarea jocului Shaun White Snowboarding: World Stage. Produs de către Ubisoft Montreal, jocul va fi disponibil exclusiv pentru Nintendo Wii, fiind planificat să apară la sfârşitul anului curent.

Colaborarea cu Shaun White pentru realizarea primului joc a fost o experienţă excelentă” a declarat Antoine Guignard, producătorul lui Shaun White Snowboarding: World Stage. „ Această colaborare fructuoasă şi succesul de care s-a bucurat jocul în cadrul publicului a făcut uşoară şi obligatorie reunirea echipei pentru a crea o nouă aventură distractivă pentru fani.”  

La baza noului joc rămân aventurile lui Shaun White şi cele ale prietenilor săi, creşte însă miza: scopul jucătorului va fi cucerirea celor mai importante trofee din lume, pornind din half-pipe-urile amplasate în mijlocul Time Square-ului din New York şi continuând în Franţa, Canada şi Japonia.

„Ubisoft s-a dovedit a fi un partener excelent  şi sunt încântat de World Stage” a declarat eroul sporturilor de acţiune Shaun White. „Este mişto că le pot arăta oamenilor cum este viaţa în cadrul competiţiilor.”     

Shaun White Snowboarding a fost vândut în peste 3 milioane de exemplare de la lansarea din noiembrie 2008. Primul episod a fost unul dintre primele jocuri care au profitat de controllerul Wii Balance Board. Această experienţă va fi amplificată de World Tour care va permite să vă puneţi la încercare abilităţile de sportiv alături de familie şi de prieteni.

Shaun White Snowboarding: World Tour va fi prezentat în cadrul conferinţei de presă al Ubisoft de la E3 desfăşurată la Los Angeles Theater pe data de 1 iunie.
Mai multe articole despre:
games Ubisoft