MENIU

Voluntarii Agent Green au scos reclamele de pe copaci din sectorul 3

Foto: agentgreen.ro

Voluntarii Agent Green au scos reclamele şi indicatoarele de pe copaci din sectorul 3 al Capitalei, fără a fi însă susţinuţi de reprezentanţi ai primăriei, cum a fost cazul în primele două acţiuni de acest fel din sectoarele 1 şi 2, a spus preşedintele organizaţiei, Gabriel Păun.

"Voluntarii asociaţiei au scos zeci de cuie, şuruburi şi coliere care afectau dezvoltarea normală a copacilor. Spre deosebire de sectoarele 1 şi 2, unde primăriile au asigurat paza voluntarilor şi uneltele necesare pentru eliberarea copacilor, primăria sectorului 3 nu a răspuns solicitării Agent Green de a sprijinii campania ecologistă", a explicat Păun.

El a adăugat că au fost eliberaţi copacii din arealul public cuprins între bulevardul Unirii, bulevardul I.C. Bratianu, bulevardul Corneliu Coposu, strada Traian, strada Decebal şi strada Călăraşilor, urmând ca în cursul lunii mai să fie parcurse şi restul străzilor din sectorului 3 pentru a elibera copacii.

"Toate materialele scoase de pe copaci sunt transportate la containerele special amenajate pentru colectarea separată a deşeurilor", a mai spus şeful Agent Green.

De la începutul campaniei au fost scoase reclame, indicatoare şi lanturi de pe 300 de copaci din Bucureşti.