MENIU

Volei: CVM Tomis Constanţa s-a calificat în Final Four-ul Cupei Challenge

Foto: www.cvmtomis.ro

Echipa masculină de volei CVM Tomis Constanţa s-a calificat, miercuri, în Final Four-ul Cupei Challenge, după ce a învins, în deplasare, pe Metallurg Zhlobin (Belarus), scor 3-1 (25-21, 22-25, 25-18, 25-15), în manşa secundă a sferturilor de finală.

În tur, la Constanţa, Tomis s-a impus cu acelaşi scor.

"Mulţumesc suporterilor care ne-au încurajat în această seară, au fost fantastici. Sunt mândru de jucătorii care au intrat astăzi pe teren. Am realizat această performaţă extraordinară pentru Constanţa, pentru suporteri", a declarat antrenorul echipei, Stelio de Rocco.

La fel de fericit a fost şi căpitanul echipei, Radu Began, care a spus: "Ne doream de mult timp să realizăm această performanţă unică în istoria clubului. În sfârşit s-a întâmplat, după ce am irosit o dată această şansă. Am dovedit că am meritat să ajungem aici. Chiar dacă am pierdut setul al doilea, ne-am trezit repede şi nu am mai avut probleme".

În semifinalele competiţiei, echipa constănţeană o va întâlni pe câştigătoarea dublei dintre Sisley Treviso (Italia) şi Jastrzebski Wegiel SA (Polonia).
Mai multe articole despre:
Volei masculin CVM Tomis Constanţa Final Four