MENIU

Vodafone România reduce tarifele pentru roaming cu până la 68,5%, de la 16 iunie

Foto: nikoara.ro

Vodafone România a anunţat că începând cu 16 iunie reduce tarifele de roaming pentru serviciile de voce, cu valori cuprinse între 6,5% şi 13,6%, SMS, între 62% şi 68,5%, şi date mobile, cu aproximativ 16,5%.

Astfel, atât abonaţii Vodafone, cât şi utilizatorii Cartelei Vodafone vor plăti pentru un apel efectuat către orice destinaţie din Uniunea Europeană, Spaţiul Economic European (EEA) şi Elveţia 0,43 euro făra TVA /minut (0,512 Euro cu TVA), faţă de 0,46 euro fără TVA ( 0,547 euro cu TVA).

Pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene, EEA şi Elveţiei aceştia vor plăti 0,19 euro fără TVA/minut (0,226 euro cu TVA), faţă de 0,22 euro fără TVA (0,262 euro cu TVA).
Pentru SMS-urile trimise în roaming din Uniunea Europeană, EEA şi Elveţia către orice destinaţie 0,11 euro fără TVA/SMS (0,131 euro cu TVA), faţă de 0,29 euro fără TVA/SMS (0,345 euro cu TVA) pentru clienţii serviciilor pe baza de abonament şi 0,35 euro credit /SMS pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Tot din 16 iunie 2009, clienţii Vodafone România aflaţi în roaming în ţările membre ale Uniunii Europene, EEA şi Elvetia, vor avea acces la Internet de pe laptop sau de pe telefonul mobil la un tarif unic de 5 euro fără TVA/MB (5,95 euro cu TVA), faţă de 6 euro fără TVA/MB (7,14 euro cu TVA), indiferent de reţeaua pe care o utilizează în aceste destinaţii. Acelaşi tarif este valabil şi în restul teritoriilor, pentru traficul realizat în reţele partenere Vodafone.

De asemenea, Vodafone introduce şi noul mod de tarifare a apelurilor în roaming, efectuate şi primite în spaţiul european, în conformitate cu reglementările Comisiei Europene.

Astfel, apelurile iniţiate în Uniunea Europeană, în spaţiul EEA şi în Elveţia către destinaţii din aceleaşi teritorii vor fi tarifate la secundă după primele 30 de secunde, iar pentru apelurile primite în aceste ţări, clienţii Vodafone vor beneficia de tarifare la secundă şi noul mod de tarifare a apelurilor în roaming, efectuate şi primite în spaţiul european, în conformitate cu reglementările Comisiei Europene.


Mai multe articole despre:
Vodafone roaming Vodafone România