MENIU

Viorel Moldovan: "N'Doye îmi provoca indigestie când îl vedeam"

Foto: NewsIn

Război dur al declaraţiilor între proaspătul dinamovist N'Doye şi fostul său antrenor de la FC Vaslui. Viorel Moldovan i-a dat o replică acidă, joi, lui N'Doye, după ce senegalezul a făcut o remarcă dură la adresa sa.

Tehnicianul vasluian nu-l regretă deloc pe mijlocaşul N'Doye, mai ales după declaraţia de despărţire a acestuia. "Nu-l ştiu pe Moldovan, cine e Moldovan? Îmi provoacă greaţă. Ne vedem la meciul din retur", a afirmat miercuri, ex-vasluianul N'Doye, la sosirea la Dinamo.

Replica fostului internaţional nu a întârziat. "Să ia puţină lămâie. Şi mie mi-a fost greaţă de el, când îl vedeam îmi provoca indigestie", a declarat, joi, Viorel Moldovan.

Mijlocaşul senegalez al formaţiei FC Vaslui, Ousmane N'Doye, a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Dinamo, valoarea transferului ridicându-se la 350.000 de euro.

În vârstă de 30 de ani, Ousmane N'Doye a ajuns la FC Vaslui la începutul sezonului 2007/2008 de la Academica de Coimbra. Mijlocaşul a evoluat 13 partide în sezonul trecut pentru Vaslui, reuşind să înscrie o singură dată. Senegalezul a mai evoluat în cariera sa la Toulouse (2002-2004), Lorient (2003-împrumut), Estoril (2004/2005), Penafiel (2005/2006), Academica de Coimbra (2006/2007).
Mai multe articole despre:
FC Vaslui Viorel Moldovan N'Doye