MENIU

Viorel Moldovan: Astenia de primăvară ne-a lovit prea tare

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, după victoria cu Oţelul, scor 2-1, că este bucuros pentru cele trei puncte obţinute, însă nu şi de jocul echipei, şi le-a cerut elevilor săi să îşi revină cât mai repede.

"Importante sunt punctele, pe care le-am câştigat cu greu. Jucătorii merită felicitări pentru victorie, însă nu şi pentru jocul practicat. Trebuie să ne revizuim rapid jocul, pentru că vom avea probleme în Ştefan cel Mare, dacă mergem acolo la fel. Dacă vom vontinua aşa, va fi greu să ne mai gândim la Cupa UEFA. Astenia de primăvară ne-a lovit prea tare, trebuie să ne revenim. Trebuie să ne trezim, pentru că e greu cu un asemenea joc", a spus Moldovan.

Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a afirmat că un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect: "Nişte puşti le-au dat peste nas profesioniştilor. La 2-0, am avut o relaxare nejustificată. Nu ştiu ce se întâmplă, însă atitudinea lor trebuie imediat schimbată, până nu e prea târziu. Egalul era mai corect, la cum s-a jucat. E bine când joci prost şi câştigi, dar sper ca acest lucru să nu ţină la nesfârşit".

FC Vaslui s-a impus, miercuri, scor 2-1, în faţa Oţelului Galaţi, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I, şi a urcat pe locul 7 în clasament.