MENIU

Viorel Moldovan: Aş vrea să obţinem numai victorii chinuite până la final

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, că este mulţumit de victoria echipei sale din meciul cu Pandurii, scor 1-0, în ciuda jocului modest, şi a explicat că în etapele rămase nu ţine ca elevii săi să joace spectaculos, ci să obţină puncte.

"Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, aşteptam de mult timp aceste trei puncte, care ne dau încredere pentru ce va urma. E bine că am câştigat şi e bine că nu am primit gol. Până la urmă contează că am luat 3 puncte, indiferent cum le-am obţinut", a declarat Viorel Moldovan.

Tehnicianul a acuzat starea de oboseală a unora dintre jucătorii săi şi a precizat că pentru următoarele etape este interesat mai mult de rezultat, şi mai puţin de spectacol. "Aş vrea să obţinem numai victorii chinuite. Nu mă impresionează jocul echipei, dar nici nu mă deranjează. Aş vrea să câştig cu 1-0 şi cu un joc chinuit până la final. Azi am fost mai precauţi, le-am spus băieţilor să nu ne expunem prea mult, ca să nu dăm şanse adversarilor să ne ardă", a spus tehnicianul echipei din Vaslui.

De partea cealaltă, secundul Pandurilor, Florin Bejinariu, a apreciat că meciul cu Vasluiul a avut două reprize diferite, iar cea de a doua le-a aparţinut elevilor săi. "Prima repriză a aparţinut Vasluiului. N-am reuşit să facem marcaj bun la lovitura liberă şi am primit gol. În partea a doua, am avut mai multă iniţiativă, însă s-au văzut carenţele din jocul nostru. Unii jucători au acuzat starea de oboseală, pentru că am jucat foarte multe meciuri într-un timp scurt. Până la urmă, ne-a bătut Vasluiul, o echipă care încă mai are şanse la Europa League", a comentat Bejinariu.

FC Vaslui s-a impus miercuri, la limită, scor 1-0, în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu, unicul gol fiind marcat de Temwanjera, în minutul 19. Antrenorul oaspeţilor, Sorin Cârţu, nu a făcut deplasarea la Vaslui pentru acest meci, rămânând la Târgu Jiu.