MENIU

Viorel Hrebenciuc: Nu poţi să salţi de pe stradă un senator al României ca şi cum este ultimul borfaş

PSD va lua atitudine cu privire la acest episod
Declaraţie Viorel Hrebenciuc

Senatorul Cătălin Voicu l-a sunat vineri pe Viorel Hrebenciuc după ce a fost dus la DNA.

Viorel Hrebenciuc a spus că i-a telefonat Cătălin Voicu după ce a fost dus la DNA, dar că nu i-a dezvăluit motivul pentru care a fost dus la sediul DNA.

\"Nu ştia nici el motivul. Atât mi-a explicat că a fost oprită maşina, l-au dus cu forţa la DNA. După cum mi-a spus domnia sa, cred că a fost un abuz\", a spus Hrebeniciu care a confirmat că joi Cătălin Voicu a fost la sediul central al PSD în calitate de membru al comisiei  de Apărare din Senat.  Hrebenciuc a spus că această acţiune este legată de \"reconcilierea de care vorbea Traian Băsescu\", însă a refuzat să spună că în spatele acestei acţiuni este Traian Băsescu. \"Este ciudat că exact acum se întâmplă acum acest lucru\", a adăugat Viorel Hrebenciuc.

Întrebat cum crede că se va termina episodul ducerii lui Cătălin Voicu la DNA, Hrebenciuc a răspuns că \"probabil în ideea reconcilierii\". \"Vom vedea despre ce este vorba şi vom lua atitudine. Nu poţi să salţi de pe stradă un senator al României ca şi cum este ultimul borfaş\", a concluzionat liderul PSD.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a precizat că nu a primit la Senat nicio înştiinţare oficială din partea DNA în legătură cu ridicarea senatorului Cătălin Voicu. El a spus că acesta l-a sunat imediat ce a fost dus la DNA. Liderul PSD a evitat să facă alte comentarii.

Cătălin Voicu a fost ridicat vineri dimineaţă şi dus la DNA pentru audieri.

 

 

 

Mai multe articole despre:
DNA PSD senator Viorel Hrebenciuc Cătălin Voicu